info@wedouble.nl 085 - 401 81 93

17 februari 2017 bestond Wedouble alweer 2 jaar. In deze blog neem ik je graag in vogelvlucht mee door het afgelopen jaar, benoem ik een aantal toffe projecten waaraan ik heb gewerkt, geef ik mijn eigen visie en vertel ik wat ik graag wil bereiken in 2017. En als laatste vertel ik waarom ik mijn belofte van afgelopen jaar niet ben nagekomen.

Het jaar 2016

2016 was voor Wedouble het tweede officiële jaar. In jaar 1 heb ik ontzettend veel mogen leren en het leren en toepassen van nieuwe informatie is in jaar 2 gelukkig niet gestopt. Ik heb voor mooie opdrachtgevers, aan toffe projecten mogen werken en ben steeds meer gaan samenwerken met andere professionals binnen mijn vakgebied. Dit is dan ook gelijk de belangrijkste les die ik in 2016 heb geleerd, met samenwerken kom je altijd verder. Door vakgebieden en expertises te combineren hebben we projecten kunnen realiseren die uiteindelijk veel beter aansluiten op het gewenste resultaat vanuit de opdrachtgever.

Daarnaast heb ik besloten om naast mijn vaste werkplek in het KHG in Sommelsdijk, ook vanuit de binnenstad van Breda te gaan opereren. Ik heb hier mijn intrek genomen in Hub88. Een mooie en inspirerende werkplek!

Hub88 in Breda

Projecten 2016

Zoals ik net al zei heb ik in het afgelopen jaar de eer gehad om aan veel toffe en mooie projecten te werken. Hieronder een kort overzichtje van een aantal projecten waar ik je graag even iets meer over vertel:

Webshop Juwelier Keuvelaar

Juwelier Keuvelaar is sinds 1952 gevestigd in Middelharnis en een een begrip op Goeree-Overflakkee en daarbuiten. Samen met onze vrienden van Wurld hebben wij de nieuwe webshop gerealiseerd!

Links: webshop Juwelier Keuvelaar, rechts: blije mensen die werken aan de webshop van juwelier Keuvelaar

Fotocampagne Goeree-Overflakke

Voor eilandmarketing Goeree-Overflakkee heb ik het concept van een online fotowedstrijd bedacht en uitgewerkt. De campagne heeft 1 maand gedraaid en uiteindelijk 259 inzendingen, meer dan 8.000 sessies en een schitterende winnende foto opgeleverd. De ingezonden foto’s zijn nog steeds te bekijken op: http://foto.eilandmarketing.nl/

De winnende foto en alle resultaten op een rijtje

Fotograaff

Voor Fotograaff heb ik een compleet nieuwe online beleving mogen ontwikkelen. Als fotograaf is het enorm belangrijk dat de sfeer & de kwaliteit van de foto’s goed overkomt op de bezoeker van de website.  Of dat gelukt is? Dat mag je zelf beoordelen: http://fotograaff.nl/

De nieuwe website van Fotograaff

Belofte

Zoals je kan lezen was 2016 een leerzaam en succesvol jaar. Alleen over 1 aspect ben ik niet tevreden. Ik heb namelijk mijn belofte gebroken. Vorig jaar beloofde ik dat ik voor het eind van 2016 mijn nieuwe website zou realiseren. En zoals je ziet, is dit niet gelukt. Meerdere concepten hebben de revue gepasseerd, maar uiteindelijk heeft nog geen enkel concept of design de doorgang gevonden.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar bij deze beloof ik dat het nieuwe Wedouble snel online komt. En deze belofte ga ik waarmaken!

Naast mijn eigen website houd ik mij begin 2017 bezig met de volgende projecten:

  • Website voor Jaro Grondwerken & Kraanverhuur
  • Webshop voor Wijnenwereld.nl
  • Website(s) voor LesautoDealer.nl

Een stukje professionalisering voor Wedouble wordt ook belangrijk in 2017. Zo wil ik een aantal processen stroomlijnen en verduidelijken voor mijn klanten & potentiële klanten. Er komt dus genoeg nieuws jullie kant op! Stay tuned!