info@wedouble.nl 085 - 401 81 93
case

Cor Melissant

Eén thema, twee gekoppelde voorraadsystemen en twee verschillende websites

over de klant

Cor Melissant is in 1985 gestart als autobedrijf met het Mazda-dealerschap. Al snel werd dit dealerschap uitgebreid met onder andere Hyundai en de VAG groep. 13 jaar later voegde zij hier de camper en caravan tak aan toe en werden ze officieel dealer van LMC en Dethleffs.

één thema

Twee koppelingen

Al het aanbod up-to-date door een directe synchronisatie met de voorraadsystemen

opdracht

Zorgen voor meer verkopen en een betere zoekvindbaarheid. Dat was het doel van de nieuwe websites. Op ons advies ontwikkelden we een directe koppeling met de voorraadsystemen van Ovis en Autotelex, zodat al het aanbod direct op de websites wordt weergegeven.

Bezoek de websites: auto caravan & camper

We zochten een partij om twee websites mee te bouwen die we zelf bij konden houden. Door de nauwe samenwerking, korte lijnen en altijd klaar staan voor onze vragen is alles prettig verlopen. De websites hebben ook een mooi eigen systeem voor de weergave van de voertuigen, waardoor we beter zichtbaar zijn geworden op het internet. Dit was ook het streven: sneller naar boven komen in zoekmachines. Al met al zijn we een tevreden klant en zouden we weddouble zeker aanraden aan andere bedrijven.

Anouk Luijmes – Cor Melissant

/07