info@wedouble.nl 085 - 401 81 93
case

LesautoDeal

Onderweg naar een volledig geautomatiseerde leasemaatschappij voor rijscholen

over de klant

LesautoDeal is dé specialist in de lease en verhuur van lesauto’s. Met 10 locaties door heel Nederland werkt LesautoDeal iedere dag aan rijscholen van A tot Z ontzorgen op het gebied van mobiliteit.

onderweg naar

100% automatisering

Van websites en online marketing tot aan slimme algoritmes in webapplicaties

opdracht

Wedouble werkt al een paar jaar nauw samen met LesautoDeal. Samen hebben we één doel: een volledig geautomatiseerd LesautoDeal. We zetten alles op alles om op dit gebied het hoogst haalbare te bereiken. Zo maakten we de website en automatiseerde we zijn offertes en volledige boekhouding.

Bezoek de website lesautodeal.nl

Met LesautoDeal hebben wij Wedouble ingeschakeld voor de (door)ontwikkeling van onze website en de bouw van onze ICT systemen. De samenwerking met Wedouble verloopt prettig, doelgericht en effectief. Per project stelt Vincent een variërend team met interne en externe specialisten samen. Dit stelt ons ertoe in staat om snel te kunnen schakelen en in korte tijd veel ‘digitale’ meters te kunnen maken, hetgeen van groot belang is om onze voorsprong in de markt te behouden en onze groei van zo’n 40% per jaar voort te kunnen zetten.

Joost Boeter – Founder LesautoDeal

/07