info@wedouble.nl 085 - 401 81 93
case

Wijnenwereld

Een visueel aantrekkelijke webshop om gemakkelijk de heerlijkste wijnen te bestellen

over de klant

Wijnenwereld.nl (onderdeel van Wijnkoperij A. Van Eesteren) is een gesloten wijnhuis. Dat betekent dat er geen winkel is, maar een wijnpakhuis. Met veel aandacht voor onder andere kleinere wijnboeren, worden vanuit het wijnpakhuis de lekkerste wijnen gedistribueerd.

Wijnenwereld.nl is ontwikkeld in samenwerking met Wurld

webshop

Vol met kennis

Niet zomaar een webshop, maar een platform waar alles draait om liefde voor wijn

opdracht

Een doosje wijn kon je wel in de winkelwagen doen. Met Ideal betalen lukte ook. Maar dat was het dan ook wel zo’n beetje. Een visueel aantrekkelijke webshop boordevol kennis over wijn, waar je gemakkelijk de heerlijkste wijnen kunt bestellen, dát was het doel en het uiteindelijke resultaat voor Wijnenwereld.

Wijntje uitzoeken? Bezoek webshop

resultaten

De nieuwe webshop zorgde op ieder vlak voor resultaten die de verwachtingen overtroffen.

70%
omzetstijging in 2019
86%
meer nieuwe gebruikers
16,84%
meer conversie op mobiel

Toen wij de opdracht kregen Wijnenwereld.nl te herbouwen was de keuze dit samen met Wedouble te doen simpel. Immers hadden zij hun sporen al ruimschoots verdiend bij het gezamenlijk realiseren van een andere webshop. Daadkrachtig, flexibel en eerlijk. Dat zijn de steekwoorden die passen bij de samenwerking. Oog voor detail en oog voor de beheerder èn bezoeker zonder het complex te maken. Dat het een gezonde samenwerking was, bleek te meer uit het succes van de nieuw gerealiseerde webshop. Wedouble werkt!

Meijk van Nimwegen – Wurld

/08