info@wedouble.nl 085 - 401 81 93
Wedouble 1 jaar online

Vandaag 17 feb 2016 is Wedouble officieel een jaar online. Dit 1 jarig jubileum wilde ik groots aanpakken. Ik had duizend ideeën zoals een compleet nieuwe website, volledig afgestemd op mijn visie van dit moment. Helaas ben ik tot nu toe niet verder gekomen dan een hoop aantekeningen en een paar schetsjes.

Uiteindelijk is dit helemaal niet negatief want dat betekent dat ik tot nu toe werk zat heb. En dat klopt, sinds mijn start heb ik in een continue stroom van projecten gehad. Iets wat ik mega gaaf vind en waar voor ik mijn opdrachtgevers wil bedanken.

Een paar korte feitjes van het afgelopen jaar

Een aantal feitjes en hoogte punten over het afgelopen jaar.

16 projecten afgerond

In 2015 zijn er officieel 16 projecten afgerond.  Hieronder een aantal voorbeelden:

Interactieve prijslijst van Fotograaff
– Complet Système
– Praktijk liff (Tevens het laatste project wat online is gegaan)

Verhuizing naar het KHG

Sinds november werk ik vanuit het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk. Het klein Handels Gebouw wordt als volgt omschreven:

Klein HandelsGebouw is een initiatief van Miggy Broer, Monique Cooijman, Bauke van der Goot en Meijk van Nimwegen. Hun missie is een community te vormen van lokaal betrokken professionals. Dit doen ze door een inspirerende, laagdrempelige werkplek te creëren en ruimte voor een zakelijk gesprek te bieden.

KHG
De binnenkant van het KHG

3 Projecten in de afrondingsfase

Op dit moment zitten er 3 projecten in de afrondingsfase. Deze projecten worden klaargestoomd om online te gaan.

  • Een nieuwe website voor van Dis assurantiën;
  • Een nieuwe dienst voor Kitvoegen.nl;
  • Een website voor 7camicie Middelharnis.

Vooruitzichten 2016

Naast het terugkijken is het minstens zo belangrijk om vooruit te kijken. Tot nu toe biedt 2016 heel veel mogelijkheden. Er staan ontzettend toffe projecten gepland, waar ik niet mee kan wachten om te beginnen. Kortom, in 2016 ga ik knallen!

Ps, bij deze beloof ik aan jullie dat voor het eind van 2016 het nieuwe Wedouble is gelanceerd. Want stilstaan is achteruitgaan!